Waarom kiezen voor een Professionele Project Verhuizer?

Een verhuisbedrijf met het PPV keurmerk biedt u de zekerheid dat u in zee gaat met de absolute specialist in projectverhuizingen. Of het nu gaat om een grote, complexe en risicovolle projectverhuizing van een kantoor, bedrijf of instelling waar ook in Nederland of om een kleine locale bedrijfsverhuizing.

Een ‘gewone’ inboedelverhuizing brengt al heel wat met zich mee. Bij een zakelijke verhuizing geldt dat nog sterker omdat de omvang, belangen en risico’s hiervan meestal groter zijn. Om zekerheid te bieden is op basis van de wensen van zakelijke opdrachtgevers het PPV keurmerk ontwikkeld. Het doel is dat elke projectverhuizing voor de opdrachtgever een succes wordt.

De waarde van het PPV keurmerk

Keurmerk PPV heeft tot doel om opdrachtgevers in het bonte landschap van verhuisdienstverleners de weg te wijzen naar dé specialisten in projectverhuizing van kantoren, bedrijven en instellingen. Of het nu gaat om een om een kleine bedrijfsverhuizing, een complexe, grootschalige en risicovolle projectverhuizing of om een zorgverhuizing die om veel geduld, tact en extra persoonlijke aandacht vraagt. Onze missie is dat elke PPV projectverhuizing voor de opdrachtgever een succes wordt.

Het PPV keurmerk omvat actuele eisen die zijn gebaseerd op de vraag van opdrachtgevers. Het gaat hierbij om objectieve kwaliteitseisen gericht op onder meer veiligheid en integriteit, kwaliteit en het vakmanschap van de certificaathouders en de verdere ontwikkeling daarvan. Na afloop van de verhuizing wordt de klantwaardering onafhankelijk gemeten, dit is een harde keurmerkeis.

Door middel van regelmatige objectieve en onafhankelijke toetsing door een daartoe geautoriseerde Certificerende Instelling wordt bewaakt of de PPV verhuisbedrijven nog steeds het predicaat verdienen. Over de uitvoering van het PPV keurmerk wordt onafhankelijk toezicht gehouden.

PPV is geen vage zelfverklaring van kwaliteit maar een toonaangevend kwaliteitskeurmerk dat vanuit de behoefte van de klant is ontwikkeld en waarover de Organisatie voor Erkende Verhuizers, de brancheorganisatie voor de verhuisbranche, als schemabeheerder waakt. Het PPV keurmerk vereenvoudigt het keuzeproces en zorgt ervoor dat de opdrachtgever zich volledig kan blijven richten op de eigen bedrijfsvoering.

De directe voordelen van PPV voor u

Dit mag u als opdrachtgever verwachten:
1. beste deskundige advies en begeleiding van uw projectverhuizing
2. topkwaliteit en vakmanschap in de complete uitvoering van uw projectverhuizing
3. beheersing van het totale verhuisproces
4. elke projectverhuizing is mogelijk
5. minimaal oponthoud van uw bedrijfsprocessen
6. objectieve en gecontroleerde zekerheid van het branche keurmerk PPV
7. verhuizing onder de Algemene voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen
 

Erkende Verhuizers PPV ISO 9001 ISO 14001 VCA